Na vybrané produkty.
nad 1000,- dárek
z české distribuce
v oboru na trhu
Špaldová mouka na pizzu typ 00 - DI FARRO
Speciální směs obsahuje špaldovou mouku z regionálních špaldových polí, špaldový kvásek a špaldové otruby, což těstu na pizzu dodává obzvláště rustikální a lehce oříškovou chuť.
Těsto je vhodné na krátkodobé kynutí (cca 6 hodin), tak i na dlouhé kynutí (až 24 hodin).
Ingredience:
Smíchejte všechny ingredience dohromady a nechte dostatečně prohnětat, aby vzniklo hladké homogenní těsto.
špaldová mouka; špaldové otruby, sušený špaldový kvásek (přirozeně fermentovaný)
- obsahuje lepek, může obsahovat stopy látek z vajec, sóji, sezamu, mléka a Lupiny.
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 1000 g
Skladovat v suchu.