Na vybrané produkty.
nad 1000,- dárek
z české distribuce
v oboru na trhu
Mouka na pizzu typ 00 - La Farina 14%
Speciální typ mouky má ideální obsah bílkovin pro perfektní konzistenci těsta, vysokou absorpci vody a zároveň i aromatickou a intenzivní chuť.
Obsahuje 14% proteinu, což je důležité pro vstřebání vody (až 60%).
Díky poměru nutričních hodnot se hodí pro dlouhé a šetrné kynutí těsta po dobu 1–3 dnů. Výsledkem je nádherně vzdušná kůrka s krátkou dobou pečení.
Ingredience:
Mouku promíchejte s kvasnicemi a nechte minutu odpočinout. Postupně přilévejte studenou vodu a promíchávejte 5 minut. Těsto posypte solí a nechte hnětat další 2 minuty. Poté přilijte olivový olej a pokračujte v hnětení dokud nevznikne hladké těsto. Nakonec potřete trochou olivového oleje a přikryjte fólií a odložte do lednice odpočinout (odležet možno až 3 dny).
Pšeničná mouka typ 00 – obsahuje lepek, může obsahovat stopy látek z vajec, sóji, sezamu, mléka a Lupiny.
Označení síly: W 350-360
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 1000 g
Skladovat v suchu.