Domácí pizza jako z pravé italské pizzerie – stačí jen 2 minuty!
S elektrickou pecí na pizzu DOMO "Pizza Genius" připravíte dokonalou (pravou italskou) pizzu upečenou na kameni za pouhé 2 minuty (po předehřátí).
- Ideální pro rodinné večery, přátelská setkání, zahradní párty nebo rychlé občerstvení
- S naší pecí Pizza Genius dosáhnete dokonale křupavé kůrky, jakou běžná trouba nezvládne
Tato pec na pizzu s příkonem 1 700 W je vybavena pečícím kamenem (32x32 cm) pro křupavý základ. Kámen z kordieritu je vyroben ze 100% přírodního materiálu, a proto neobsahuje PFAS.
Digitální ovládání umožňuje nastavit teplotu v rozmezí 80 °C až 450 °C. Vysoká teplota zajišťuje autentickou chuť a strukturu. Díky dvěma topným tělesům z nerezové oceli a 6 programům, jako je neapolská, tenká a křupavá a mražená, můžete vytvořit jakýkoli druh pizzy.
Kordieritový kámen je speciální typ pečicího kamene ...
- Kordierit je přírodní materiál (minerál), který výborně snáší vysoké teploty a nepraská, ani když se rychle zahřeje nebo ochladí
- Díky tomu je ideální pro pečení pizzy, chleba nebo koláčů – v troubě, na grilu i v peci
- Udržuje a rovnoměrně rozvádí teplo, takže se pizza krásně propeče a bude mít křupavou kůrku jako z pizzerie
Nerezový kryt, dvířka s dvojitým sklem a vestavěné osvětlení nabízejí snadné použití a dlouhou životnost. Součástí je lopata na pizzu, ideální pro opravdové milovníky pizzy, kteří si chtějí doma vychutnat chutě jako v pravé italské pizzerii.
Klíčové vlastnosti pece na pizzu
- Teplota: až 450 °C
- Žáruvzdorný kordieritový kámen bez PFAS
- Čerstvá pizza hotová za neuvěřitelné 2 minuty
- Nerezový plášť a dvířka s dvojitým průzorem
Základní parametry pizza pece
- Příkon: 1 700 W
- Nastavitelný termostat v rozmezí od 80 do 450 °C
- Materiál pláště přístroje: nerezová ocel
- Ideální na čerstvou pizzu
- Můžete v ní připravovat i mraženou pizzu a další pokrmy
- 2 topná tělesa
- Časovač až na 60 minut
- Barva: stříbrná s černými doplňky a cihlovým madlem
Ovládání
- Digitální dotykové ovládání s 6 programy
- Neapolitánská
- Tenká a křupavá
- New York
- DIY (udělej si sám :-)
- Pizza na pánvi
- Mražená
- LCD displej
Náš TIP: V průběhu přípravy pizzy si nechte pizza pec zahřát na požadovanou teplotu. Při pečení čerstvé pizzy se na plný výkon (450 °C) se pizza pec zahřeje za cca 18 minut.
Pokud rozpékáte zmraženou pizzu, bude připravená k pečení s použitím programu Mražená (245/205 °C) za cca 8 minut.
Další důležité vlastnosti
- Pozinkovaný interiér s osvětlením
- Lopata na pizzu z pevného plechu s dřevěnou rukojetí
- 2 topná tělesa z nerezové oceli zajišťují správné rozložení tepla
- Spodní a horní ohřev samostatně nastavitelný
Ostatní vlastnosti
- Snadné čištění
- Protiskluzové nožičky
- Vyjímatelný pečicí kámen
- Otevírání dvířek směrem dolů
- Chladící ventilátor
- Zvuková signalizace po dosažení požadované teploty
- Zvuková signalizace po uplynutí časovače
Příslušenství v balení
Rozměry balení a přístroje
Rozměry balení (š x h x v): 53,8 x 49,8 x 35 cm
Hmotnost balení: 14,9 kg
Rozměry přístroje (š x h x v): 43 x 47 x 27,8 cm
Hmotnost přístroje: 10,8 kg
Rozměry pečícího kamene (š x h x v): 32 x 32 x 1,1 cm
Rozměry nabírací plochy lopatky (š x h): 30 x 30 cm
Délka přívodního kabelu: 100 cm
Balení obsahuje
- Pizza pec DO9289PZ
- Kordieritový kámen
- Lopata na pizzu
- Imbusový klíč na sestavení lopatky
- Návod k použití
Naše tipy pro snadnější přípravu pizzy
- Doba a teplota pečení závisí na tloušťce těsta, zvolených ingrediencích a vašich osobních preferencích.
- Typ nebo značka mouky, kterou použijete na těsto, ovlivní výsledek. Mouka typu 00 je pšeničná mouka vyrobená z velmi jemně mleté, prosáté pšenice. Tato mouka je ideální na pizzu a vytváří hladké a elastické těsto. Díky mouce bude vaše pizza krásně křupavá, ale uvnitř měkká.
- Zpracujte těsto při pokojové teplotě. Studené těsto je příliš pružné; příliš teplé těsto je příliš křehké.
- Než začnete s těstem pracovat, poprašte si ruce a pracovní plochu moukou. Posypání lopatky na pizzu moukou, krupicí nebo kukuřičnou moukou zabrání přilepení těsta. Použijte dostatek, ale ne příliš mnoho mouky. Zbytky mouky na pizza kameni se může připálit. To způsobí hořkou chuť a může vést ke vzniku kouře nebo dokonce požáru.
- Před každým použitím se ujistěte, že je lopatka na pizzu je vychladlá a čistá. Zabráníte tak přichycení těsta k lopatce.
- Před přidáním ingrediencí na pizzu jemně protřepejte lopatku na pizzu, aby se těsto volně pohybovalo. Pokud neklouže, přidejte pod kůrku ještě trochu mouky.
- Před přidáním ingrediencí na pizzu se ujistěte, že je vaše trouba plně předehřátá a připravená, abyste snížili pravděpodobnost, že se bude lepit.
- Nepřeplňujte pizzu ingrediencemi. Nepřidávejte příliš mnoho omáčky nebo příliš mnoho ingrediencí, protože by vaši pizzu zatížily a ztížily by její uložení do trouby.
- Pokud se vám pizza lepí, použijte k jejímu uvolnění „techniku vznášedla“. Nadzvedněte okraj těsta a jemně profoukněte pod kůrku, abyste vytvořili vzduchové kapsy a lepivá místa potřete moukou. Přidání další mouky, krupice nebo kukuřičné mouky pod pizzu si můžete pomoci uvolnit těsto.
- Pokud chcete upéct mraženou pizzu, pro dosažení nejlepších výsledků ji předem rozmrazte.